Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

De leukste bijbanen bij Den Haag en Delft Bootverhuur Haaglanden

Zoek je de leukste bijbanen bij Den Haag en Delft? Wij hebben uniek en heel leuk werkt voor je. Onze klanten zijn altijd blij, we werken de hele dag met bootjes en sloepen bij en op het water en genieten ondertussen van het weer. Je leeftijd maakt niet zo veel uit, we zoeken tieners, studenten, mensen van middelbare leeftijd en actieve mensen die met pensioen zijn. Voor iedereen hebben we leuk werk en we kunnen veel van elkaar leren door onze verschillende leeftijden en achtergronden! Bekijk hieronder de vacatures en heb je vragen of interesse? Neem dan vooral contact op. We willen je graag leren kennen. 

Opstap bootverhuur den haag

Vacature Bedrijfsleider bij Bootverhuur Haaglanden

De Verhuur Manager is een frisse, energieke collega die overzicht kan bewaren over alles wat er gebeurt op een dag bij Bootverhuur Haaglanden en makkelijk communiceert met klanten en collega’s. Gedurende de dag ben je verantwoordelijk voor het draaien van de verhuurlocatie, je voelt je prettig bij deze verantwoordelijkheid en straalt dat uit. We zoeken meerdere collega’s voor deze functie die roulerend werken. Voor deze functie moet je minimaal negentien jaar zijn. We vinden het ook geweldig om mensen te ontmoeten die met pensioen zijn…

Lees volledige vacature 

Vacature Steigermedewerker bij Bootverhuur Haaglanden

De steigermedewerker zorgt ervoor dat de boten klaar liggen en schoon zijn voordat de eerste gasten komen. Je vindt het leuk om met boten bezig te zijn en ze netjes te maken voor huurders. Tijdens komen en gaan van boten kan het best druk zijn en jij houdt er wel van om af en toe door te werken om alles op tijd klaar te hebben voor onze gasten. Het team bootverhuurmedewerkers is een gemixt team van jongeren in de leeftijd van 14 tot en met een jaar of 18…

Lees de volledige vacature

Opstapplaats Bootverhuur Haaglanden

Vacature Rondvaartschipper bij Bootverhuur Haaglanden

Echt leuk werk in Den Haag als rondvaartschipper bij Bootverhuur Haaglanden. Je hebt een klein vaarbewijs 1 of bent bereidt deze te halen. Als schipper ben je verantwoordelijk voor onze luxe sloep en gasten. Je draagt bij aan een gezellige sfeer aan boord. Je vaart groepen tot 10 personen in de regio Rijswijk, Den Haag en Delft….

Lees de volledige vacature

Rondvaartboot Bootverhuur Haaglanden op open water

Wil je meer informatie over de leukste bijbanen bij Den Haag en Delft? Leuk en flexibel werk. Neem contact op met Wilmar Treffers.

Telefoon: 0616098314 en email: info@bootverhuurhaaglanden.nl