De leukste bijbanen in Rijswijk Bij Bootverhuur Haaglanden

Zoek je een leuke bijbaan in Rijswijk? Wij hebben uniek en heel leuk werkt voor je. Onze klanten zijn altijd blij, we werken de hele dag met bootjes bij en op het water en genieten ondertussen van het weer. Je leeftijd maakt niet zo veel uit, we zoeken tieners, mensen van middelbare leeftijd en actieve mensen die met pensioen zijn. Voor iedereen hebben we leuk werk en we kunnen veel van elkaar leren door onze verschillende leeftijden en achtergronden! Bekijk hieronder de vacatures en heb je vragen of interesse? Neem dan vooral contact op. We willen je graag leren kennen. 

Opstap bootverhuur den haag

Vacature Verhuur Manager bij Bootverhuur Haaglanden

 Veelzijdige functie

De Verhuur Manager is een frisse, energieke collega die overzicht kan bewaren over alles wat er gebeurt op een dag bij Bootverhuur Haaglanden en het leuk vindt om proactief te communiceren met klanten en collega’s. Gedurende de dag ben je verantwoordelijk voor het draaien van de verhuurlocatie, je voelt je prettig bij deze verantwoordelijkheid en straalt dat uit. We zoeken meerdere collega’s voor deze functie die roulerend werken en hopen een divers team te vormen van jongeren en ouderen. Voor deze functie moet je minimaal negentien jaar zijn. We vinden het ook geweldig om mensen te ontmoeten die met pensioen zijn, middenin de maatschappij staan en levenservaring willen delen.

Lees volledige vacature 

Vacature Medewerker Bootverhuur bij Bootverhuur Haaglanden

 

Veelzijdige functie

De Medewerker Bootverhuur zorgt ervoor dat de boten klaar liggen en schoon zijn voordat de eerste gasten komen. Je vindt het leuk om met boten bezig te zijn en ze netjes te maken voor huurders. Tijdens komen en gaan van boten kan het best druk zijn en jij houdt er wel van om af en toe hard door te werken om alles op tijd klaar te hebben voor onze gasten. Het team bootverhuurmedewerkers is een gemixt team van jongeren in de leeftijd van 13 tot en met een jaar of 18.

Lees de volledige vacature

Opstapplaats Bootverhuur Haaglanden