Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Boot huren met speurtocht

Ontdek Den haag met de boten speurtocht

(Binnenkort beschikbaar)

Wil je meer dan alleen rondvaren en genieten van het uitzicht? Stap dan aan boord en laat het avontuur beginnen door de prachtige grachten van Den Haag! Ontdek Den Haag op een unieke manier met onze spannende boten speurtocht. Of je nu als gezin, een groep vrienden of als bedrijfsuitje op pad bent, deze interactieve tocht door de Haagse grachten zit vol met uitdagingen, raadsels en vooral veel plezier!


Waarom kiezen voor een speurtocht? 

Het is voor degenen die het water willen verkennen en meer willen dan alleen maar rondvaren. Het perfecte uitje dus voor avonturiers die het water op willen, maar op zoek zijn naar meer dan alleen ontspanning. Stap aan boord van onze gemakkelijk te besturen boten en laat je verrassen door de verborgen geheimen van Den Haag. Ga de uitdaging aan en ontdek Den Haag vanaf het water terwijl je je een weg baant door puzzels en raadsels. Los onderweg raadsels op, beantwoord vragen over de stad en het leven op het water en geniet van de spanning van het navigeren door de grachten.

Wij verhuren verschillende boten, de Whaly’s gaat tot maximaal 6 personen en de sloepen gaat tot maximaal 12 personen. Je hebt geen vaarbewijs nodig en mag dus zelf varen. Een boot huren is nog nooit zo leuk geweest!

Boot Den Haag

Wat kan je verwachten? 

Bij aankomst op onze gezellige startlocatie aan het water liggen de boten al op je te wachten. Onze enthousiaste spelmaker staat klaar om je te verwelkomen en alles te vertellen over de speurtocht en de regels op het water. Maak je geen zorgen, het besturen van de boot is eenvoudig en er is geen vaarbewijs nodig. Tijdens de tocht beantwoord je vragen over het scheepsleven, ontdek je de flora en fauna van de gracht en leer je meer over de historische locaties die je passeert. Los opdrachten op, werk goed samen en gebruik al je speurneus vaardigheden, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van Den Haag. En voor een extra genot voor onderweg is er de optie om te kiezen voor een heerlijk fruit- of borrelplankje aan boord!

Bedrijfsuitjes 

Voor bedrijfsuitjes bieden we de mogelijkheid om meerdere boten te huren. Je wordt verdeeld in teams van zes tot twaalf personen en elk team krijgt een eigen elektrische sloep toegewezen. Kies je kapitein, maak de touwen los en ga de uitdaging aan! Navigeer langs de mooiste plekken van Den Haag en beantwoord onderweg de vragen over het scheepsleven en de stad. Voor een extra genot voor onderweg is er een heerlijk fruit- of borrelplankje aan boord, met een drankje voor iedereen! 

 

Welk team heeft de beste stuurmanskunst? Welk team is het slimst? Ga de strijd aan op de Haagse grachten en strijd voor die felbegeerde trofee! Na afloop verzamelen we weer op de startlocatie, waar we het winnende team belonen met een trofee en je kunt napraten over jullie avonturen.

Prijzen en reserveringen 

Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid kun je contact met ons opnemen op +31 (0) 6 160 983 14. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens onze boten speurtocht in Den Haag!