Boten kopen Haaglanden

Geniet van je eigen boot!

Consoleboot kopen

Leuk dat je de moeite neemt om informatie over onze consoleboten te bekijken. Bootverhuur Haaglanden verkoopt sportieve consoleboten met het comfort van een sloep. Deze combinatie past erg goed bij het Nederlandse vaargebied en biedt de eigenaar eindeloos veel mogelijkheden.

 

We zijn zelf ervaren watersporters en ontvangen jaarlijks duizenden mensen op onze huurboten. Op basis van onze kennis en ervaring kiezen we voor de consoleboten van Moss. Moss consoleboten bieden het meeste comfort, sportiviteit en plezier voor de absoluut beste prijs op de markt!

 

Moss boten varen prettig en comfortabel en in veel gevallen heb je geen vaarbewijs nodig. Cruisen over grachten en sloten of snel varen op meren, rivieren of kustwateren. De Moss boten kunnen het allemaal. U bepaald het karakter van de boot. Stil varen met een elektrische buitenboordmotor of traditioneler met benzine buitenboordmotoren van van 10pk – 70pk.  

Moss Adventure 470 vanaf €8.995,-
Moss Sportive 500 vanaf €9.995

Kwaliteit

De Moss worden geproduceerd van hoogwaardige polyester. De producenten met wie wij samenwerken hebben ruim 40 jaar ervaring in de productie van consoleboten en sloepen. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de onderdelen en accessoires op onze boten. Moss zorgt voor strenge kwaliteitscontroles en zorgt ervoor dat alleen het allerbeste aan u wordt geleverd.

 

Motoren en Trailers

Bootverhuur Haaglanden levert verschillende motoren die goed passen bij de Moss boten. Benzine motoren van verschillende merken en elektrische motoren van ePropulsion. 

 

Benzine buitenboordmotoren 10pk tot 70pk
Innovatieve elektrische buitenboordmotoren 3pk - 10pk

Trailers

Bij uw nieuwe boot hoort natuurlijk ook een trailer. Wij leveren trailers van Marlin in verschillende maten en uitvoeringen, van klein tot groot. We hebben voor elke type boot de juiste trailer. Neem contact met ons op voor het juiste advies en de beste prijs.

 

Moss 470 op Marlin trailer

Interesse in een consoleboot kopen? Service is belangrijk!

Ja, bij ons ben je koning! Alles wordt perfect voor je geregeld. Neem contact met ons op als je interesse hebt in een consoleboot, buitenboordmotor of trailer. We maken er een feestje van en zorgen dat de heldere afspraken worden
nagekomen en dat je echt kunt genieten van de nieuwe boot, motor of trailer.