Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Consoleboot kopen in den Haag

Geniet van je eigen consoleboot!

Consoleboot kopen

Je bent op zoek naar een boot en wil je een consoleboot kopen? Dan heb je de keuze voor een gebruikte boot of een nieuwe boot.

Waarom zou je kiezen voor een Moss boot?

  • Allereest omdat Moss boten niet veel duurder zijn dan een gebruikte boot.
  • Ten tweede omdat de Moss boten heel compleet worden uitgerust, inclusief zithoek, kussens en nog veel meer!
  • Ten derde worden de Moss consoleboten nieuw geleverd. Je bepaald zelf de uitrusting en motorisering. Op die manier wordt het echt jouw boot.
  • En als laatste, op een nieuwe boot ontvang je fabrieksgarantie. Het geeft een goed gevoel te weten dat je de eerste eigenaar bent.

Kies jouw motor op basis van je vaargebied

De Moss console boten zijn stoer en sportief en leverbaar met verschillende motoren.

Als je veel vaart op sloten, grachten en kleine meren dan kies je het beste voor een elektrische motor of kleinere benzine motor. Een mooi voordeel is dat je dan geen vaarbewijs nodig hebt.

Wil je liever snel varen en ben je te vinden op groter water zoals rivieren, grote meren en de kust?  Dan kies je voor een sterke motor tussen de 30pk en 70pk.

Waarom? De Moss consoleboten bieden veel comfort, sportiviteit en plezier voor een hele scherpe prijs.

Consoleboot kopen
Moss Adventure 470 vanaf €9.995,-
Consoleboot kopen
Moss Sportive 500 vanaf €10.995 Klik op foto voor meer info

Kwaliteit consoleboten

De Moss worden geproduceerd van hoogwaardige polyester. Heel belangrijk is dat de producenten met wie wij samenwerken ruim 40 jaar ervaring hebben in de productie van consoleboten en sloepen. De goede afbouw resultaten halen we door de combinatie van goede materialen en vakmanschap. Als laatste zorgt Moss voor strenge kwaliteitscontroles zodat alleen de allerbeste boot aan u wordt geleverd.

Motoren en Trailers

Bootverhuur Haaglanden levert verschillende motoren die goed passen bij de Moss boten. Zo kun je kiezen voor benzine motoren van verschillende merken en elektrische motoren van ePropulsion.

Benzine buitenboordmotoren 10pk tot 70pk
Innovatieve elektrische buitenboordmotoren 3pk - 10pk

Trailers

Bij uw nieuwe boot hoort natuurlijk ook een trailer. Wij leveren trailers van Marlin in verschillende maten en uitvoeringen, van klein tot groot. We hebben voor elke type boot de juiste trailer. Neem contact met ons op voor het juiste advies en de beste prijs.

 

Consoleboot kopen
Moss 470 op Marlin trailer

Interesse in een consoleboot kopen?

Als je nieuwsgierig geworden bent naar onze consoleboten is de volgende stap het maken van een bezichtigingsafspraak. Bij ons op locatie kun je boten bekijken en in overleg een proefvaart maken. Via de contact pagina kun je ons bereiken en een afspraak plannen.