Vacature Verhuur Manager

Uniek werk in Rijswijk

Verhuur Manager Bootverhuur Haaglanden

 Veelzijdige functie

De Verhuur Manager is een frisse, energieke collega die overzicht kan bewaren over alles wat er gebeurt op een dag bij Bootverhuur Haaglanden en het leuk vindt om proactief te communiceren met klanten en collega’s. Gedurende de dag ben je verantwoordelijk voor het draaien van de verhuurlocatie, je voelt je prettig bij deze verantwoordelijkheid en straalt dat uit. We zoeken meerdere collega’s voor deze functie die roulerend werken en hopen een divers team te vormen van jongeren en ouderen. Voor deze functie moet je minimaal 19 jaar zijn. We vinden het ook geweldig om mensen te ontmoeten die met pensioen zijn, middenin de maatschappij staan en levenservaring willen delen. 

 

Bootverhuur bij Kompaan

Gastvrije organisatie

Bootverhuur Haaglanden is de grootste en gezelligste bootverhuurder nabij Den Haag. Ons team heeft passie voor gastvrijheid. Dit staat centraal in onze manier van werken en straalt af van hoe we omgaan met elkaar en klanten. Kijk maar eens naar de reviews op Google.

Onze vestiging is gelegen aan de haven van Rijswijk. Daar verhuren we negen boten. De meeste boten zijn recyclebaar en we innoveren op het gebied van elektrisch varen. Onze gasten kunnen zelfstandig op avontuur met vaartochten vanaf twee uur. Uiteraard zijn ook langere vaartochten mogelijk, tot een hele dag of zelfs meerdere dagen. In de zomermaanden worden de boten ook ’s avonds verhuurd. Vanaf juli 2022 verwachten we tevens kleine groepen te kunnen rondvaren onder begeleiding van een schipper van Bootverhuur Haaglanden.

Ons werk is seizoensgebonden, we zijn geopend vanaf april tot en met half oktober. Buiten deze maanden is er af en toe werk te verzetten.

Diverse klanten

Onze klanten zijn divers; veel verschillende mensen weten Bootverhuur Haaglanden te vinden. Gezinnen met kinderen, studenten, vriendengroepen, collega’s, toeristen, ouderen, noem maar op. Alle gasten zijn een dagje uit en hebben over het algemeen een goed humeur. Deze diversiteit aan mensen maakt je werk inspirerend en gevarieerd. Een dag vliegt voorbij!

Vaarroute den haag centrum

Jouw werkdag & vergoeding

Als de zon schijnt en het is weekend of vakantie dan hebben we extra drukke dagen. Je werkt met één of twee collega’s samen. We starten samen rond 9:00 uur, nemen de dag door en bereiden de boten voor. Te denken valt aan boten schoonmaken en verhuur gereed maken, boekingen bekijken en telefoontjes aannemen van mensen die informeren naar beschikbaarheid van de boten die dag.

Rond 10:00 uur komen de eerste gasten. Jij zorgt voor een vloeiende check-in en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van een goede route- en vaarinstructie aan de gasten. De collega’s die de boten schoonmaken, kunnen waar nodig helpen bij het geven van instructies.

Tussen 10:00 en 14:00 uur is het een komen en gaan van mensen en boten. Tussen 14:30 en 17:00 uur is er (hopelijk) ruimte om wat rustiger aan te doen omdat op een drukke dag nagenoeg alle boten op het water varen. Je hebt nu tijd om een inschatting te maken van het werk dat we de komende dagen moeten doen en afspraken te maken met het team. Met een beetje geluk is er vervolgens tijd om zelf te genieten van het zonnetje aan of op het water.

Tussen 17:00 en 17:30 uur komen alle boten terug, moeten ze direct worden schoongemaakt en bijgetankt voor de avondverhuur van 18:00 – 21:00 uur (in het hoogseizoen tot max 22:00 uur). De collega die de avond draait is beschikbaar voor de gasten en zorgt ervoor dat aan het eind van de dag de boten worden ontvangen en afgemeerd. Rond 22:00 uur liggen alle boten weer op hun plek en wordt de locatie afgesloten.

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie arbeidsvoorwaarde is dat je buiten werkt met bootjes en blije gasten; in de zomer is dit volop genieten. Op rustige dagen mag je zelf varen met een boot van Bootverhuur Haaglanden (in overleg). Jaarlijks hebben we tijdens het zomerseizoen een bedrijfsfeestje.

Jouw financiële vergoeding heeft een aantal componenten:

  • Uurloon tussen €8,75 en €15,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Wachtgeld in geval standby dienst
  • Dagbonus op drukke dagen

Ben jij de persoon die wij zoeken? We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Je kunt ons bereiken via 06 160 983 14 of via info@bootverhuurhaaglanden.nl