Vacature Verhuur Medewerker

Uniek werk in Rijswijk

Verhuur Medewerker Bootverhuur Haaglanden

 Veelzijdige functie

De Medewerker Bootverhuur zorgt ervoor dat de boten klaar liggen en schoon zijn voordat de eerste gasten komen. Je vindt het leuk om met boten bezig te zijn en ze netjes te maken voor huurders. Tijdens komen en gaan van boten kan het best druk zijn en jij houdt er wel van om af en toe hard door te werken om alles op tijd klaar te hebben voor onze gasten. Het team bootverhuurmedewerkers is een gemixt team van jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar.

Bootverhuur bij Kompaan

Gastvrije organisatie

Bootverhuur Haaglanden is de grootste en gezelligste bootverhuurder nabij Den Haag. Ons team heeft passie voor gastvrijheid. Dit staat centraal in onze manier van werken en straalt af van hoe we omgaan met elkaar en klanten. Kijk maar eens naar de reviews op Google.

Onze vestiging is gelegen aan de haven van Rijswijk. Daar verhuren we negen boten. De meeste boten zijn recyclebaar en we innoveren op het gebied van elektrisch varen. Onze gasten kunnen zelfstandig op avontuur met vaartochten vanaf twee uur. Uiteraard zijn ook langere vaartochten mogelijk, tot een hele dag of zelfs meerdere dagen. In de zomermaanden worden de boten ook ’s avonds verhuurd. Vanaf juli 2022 verwachten we tevens kleine groepen te kunnen rondvaren onder begeleiding van een schipper van Bootverhuur Haaglanden.

Ons werk is seizoensgebonden, we zijn geopend vanaf april tot en met half oktober. Buiten deze maanden is er af en toe werk te verzetten.

Diverse klanten

Onze klanten zijn divers; veel verschillende mensen weten Bootverhuur Haaglanden te vinden. Gezinnen met kinderen, studenten, vriendengroepen, collega’s, toeristen, ouderen, noem maar op. Alle gasten zijn een dagje uit en hebben over het algemeen een goed humeur. Deze diversiteit aan mensen maakt je werk inspirerend en gevarieerd. Een dag vliegt voorbij!

Vaarroute den haag centrum

Jouw werkdag & vergoeding

Als de zon schijnt en het is weekend of vakantie dan hebben we extra drukke dagen. Je werkt met één of twee collega’s samen. We starten samen rond 9:00 uur, de Verhuu Manager neemt samen met jou de werkzaamheden door. Daarna starten de voorbereidingen. Jij zorgt ervoor dat de boten worden opgehaald en klaar worden gemaakt voor verhuur. Schoonmaken, zorgen voor voldoende brandstof en kussens in de boten. Als je langer bij ons werkt mag je ook gasten uitleg geven over de werking van de boot en mooie vaarroutes.

Rond 09:45 uur ben je klaar, want om 10:00 uur komen de eerste gasten die gaan varen. Tussen 10:00 en 14:00 uur is het een komen en gaan van mensen en boten en is het lekker druk. Je helpt gasten met aanleggen en maakt de boten weer schoon voor de volgende gasten. Vanaf 14:30/15:00 uur wordt het wat rustiger en stopt de eerste dienst. Met een beetje geluk is er even tijd om zelf te genieten van het water door te zwemmen, suppen of zelfs een klein stukje te varen.

Op drukke dagen werken we ook met een avondploeg. Die start om 17:00 uur met boten gereedmaken voor de avondgasten. Tussen 21:00 en 22:00 uur komen alle boten terug en zorg je ervoor dat de boten worden afgemeerd.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie arbeidsvoorwaarde is dat je buiten werkt met bootjes en blije gasten; in de zomer is dit volop genieten. Op rustige dagen mag je zelf varen met een boot van Bootverhuur Haaglanden (in overleg). Jaarlijks hebben we tijdens het zomerseizoen een bedrijfsfeestje.

Jouw financiële vergoeding heeft een aantal componenten:

  • Uurloon tussen €5,- en €12,50 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Wachtgeld in geval standby dienst
  • Dagbonus op drukke dagen

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Je kunt contact opnemen met:

Wilmar Treffers

06-160 983 14

info@bootverhuurhaaglanden.nl