Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk


Boot huren als bedrijfsuitje

Ontdek Den haag op een interactieve wijze met het hele team.

Een uniek en interactief bedrijfsuitje

Wil je een bedrijfsuitje organiseren dat niet alleen leuk is, maar ook de teamgeest versterkt? Stap dan aan boord van onze boten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Onze interactief botenspel door de Haagse grachten zit vol met uitdagingen, raadsels en vooral veel plezier! Of het nu gaat om teambuilding, het vieren van successen, of gewoon om samen te genieten van een ontspannen dag op het water, een botentocht op het water biedt het allemaal.

 

Maak je geen zorgen als je geen vaarbewijs hebt! Onze boten zijn eenvoudig te besturen en er is geen vaarbewijs nodig. Bij aankomst ontvang je een routebeschrijving en alle benodigde instructies, zodat je met een gerust hart het water op kunt gaan en optimaal kunt genieten van je bedrijfsuitje.

 

Teambuilding op het water 

Wat is er nu beter voor teambuilding dan samen op een boot te stappen en de waterwegen te verkennen? Verdeeld in teams van 5 tot 12 personen, krijgt elk team een eigen boot of elektrische sloep toegewezen. Kies je kapitein, maak de touwen los en ga de uitdaging aan! Navigeer langs de mooiste plekken van Den Haag terwijl je onderweg puzzels oplost en raadsels ontrafelt. Welk team heeft de beste stuurmanskunst? Welk team is het slimst? Ga de uitdaging aan op de Haagse grachten door goed samen te werken. Los de verschillende raadsels op, om zo de overwinning te behalen. Na afloop verzamelen we weer op de startlocatie, waar we het winnende team belonen met een trofee en je kunt napraten over jullie avonturen.

 

Met een duur van 3 uur heb je voldoende tijd om langs de mooiste plekken van Den Haag te varen en te genieten van de prachtige omgeving. Onze elektrische sloepen zijn stil, waardoor je onderweg ongestoord kunt kletsen en genieten van de sfeer. Geniet ondertussen van de prachtige bezienswaardigheden langs de grachten, zoals de historische panden, gezellige terrasjes en bruisende pleinen. En voor een extra genot voor onderweg is er wat lekkers aan boord en een drankje voor iedereen! 

 

Ontdek en geniet 

Tijdens je tocht heb je alle vrijheid om te stoppen waar je maar wilt. Wil je aanmeren bij een van de vele terrasjes langs de waterkant voor een verfrissend drankje of een smakelijke lunch? Of een tussenstop maken bij een van de bezienswaardigheden langs de route voor een interessante onderbreking van je vaartocht? Dan is er de mogelijkheid om aantal uur bij te boeken. Zo kun je even ontspannen en bijpraten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op Den Haag. Het is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukt van werk en samen nieuwe herinneringen te creëren.  

 

Kortom, een bedrijfsuitje op het water met onze boten biedt niet alleen een unieke ervaring, maar versterkt ook de band tussen collega’s. Kies voor een bedrijfsuitje dat gegarandeerd indruk maakt en lang in de herinneringen zal blijven hangen. Stap aan boord en beleef een dag vol plezier, teambuilding en avontuur op de Haagse grachten!

 

Prijzen en reserveringen

Interesse in een bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op (+31 (0)6 16 09 83 14), voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijk bedrijfsuitje te bezorgen in Den Haag!