Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Boot huren in het Westland

Ontdenk het Westland op een unieke manier.

Boot huren in het Westland

Het Westland is een mooie regio om met de boot te verkennen. Zo vaar je tussen de bekende kassen, door groene natuurgebieden of door een van de dorpskernen die het Westland rijk is. Een boot huren in het Westland is een leuk uitje en een unieke manier om de regio te verkennen. Zeker in het voorjaar, zomermaanden en najaar.


Zelf rondvaren door het Westland

Wat is er beter dan vanuit je boot, in de zon, te genieten van een dagje uit? Geen druk verkeer, weinig andere toeristen. Alleen jij, je vrienden of familie, het geluid van de vogels en het kabbelende water. 

In het Westland vind je meer dan 90 kilometer aan vaarwater dus er is genoeg te ontdekken. In het Westland vaar je door de prachtige natuur en niet door steden of langs drukke wegen. Een boot huren en varen in het Westland is écht genieten van de rust.

Als je een boot huurt en gaat varen in het Westland kun je onderweg tal van mooie plekken ontdekken. Het Westland staat bijvoorbeeld bekend om de kassen, maar langs het water vind je ook natuurparken, verschillende aanlegplaatsen met horeca en dorpskernen zoals Naaldwijk, De Lier en het pittoreske ‘t Woudt.

Het voordeel van Bootverhuur Haaglanden, is dat je zelf kunt varen. Je hebt voor onze boten namelijk geen vaarbewijs nodig

Boot huren Westland

Het perfecte uitje in het Westland

Als je op zoek bent naar een leuk uitje in het Westland, is het huren van een boot een prima optie. Het is een keer wat anders dan de standaard uitjes en zeker in de zomermaanden is het volop genieten op de boot. Met onze boten kun je je vrienden of familie meenemen voor een onvergetelijke dag op het water.

Als je een boot huurt in het Westland, vaart je over de kanalen die vroeger door tuinders werden gebruikt. Zij gebruikten de kanalen om hun verse producten van de kassen naar de veilig te brengen. 


Boot huren in het Westland

Veel mensen denken, ten onrechte, dat een boot huren en besturen erg lastig is. Daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij verhuren verschillende boten, de Whaly’s gaan tot maximaal 6 personen en de sloepen gaan tot maximaal 12 personen per boot. Voor onze boten heb je geen vaarbewijs nodig. Wel zo makkelijkg!

Onze boten zijn heel eenvoudig te besturen zodat iedereen er mee kan varen. Uiteraard geven wij je een duidelijke uitleg over onze boten, maar ook over routes en bezienswaardigheden onderweg. Ons kantoor zit aan De Vliet in Rijswijk. Vanaf hier vaar je heel eenvoudig naar het Westland.

Boot Den Haag

Vaarroute Westland

In het Westland vind je mooie vaarroutes die allemaal duidelijk staan aangegeven. Vanaf onze bootverhuur locatie in Rijswijk, vaar je over de Vliet naar het Westland. Daar doe je ongeveer 45 minuten over. Uiteraard krijg je bij ons een route mee zodat je precies weet hoe je moet varen. Je kunt ook kijken op Sloepennetwerk, waar je een handig overzicht vindt van alle routes in Nederland. Op onze website kun je ook de vaarroute voor het Westland downloaden.

Een rondje Schipluiden duurt ongeveer 4 uur. Je kunt je vaartocht makkelijk uitbreiden en een dagtocht maken in het Westland. Een heerlijk dagje uit!