Kies je eigen vaarroute

Langs iconische gebouwen en pittoreske dorpjes

Onze vaarroutes

EEN MOOIE ROUTE LANGS DE BEKENDE SLUISJES!

Leidschendam

Leidschendam is bekend vanwege de historische sluizen. Het is een echt Hollands waterstadje en een druk bezocht punt in de Vliet. Vroeger lag hier een dam maar daarvoor in de plaats is een karakteristieke 19e eeuwse sluis gekomen die het het peilverschil opvangt. Leidschendam is eigenlijk de ideale pleisterplaats! 

Een tocht langs pittoreske plassen en dorpjes

Westland

Westland is een prachtige omgeving om te varen. Westland is bij iedereen wel bekend als het grootste glastuinbouwgebied van Nederland. Vroeger werden op deze vaarroutes producten van de tuinbouw vervoert naar de veiling. Je passeert op deze route natuurlijk de kassen maar ook pittoreske plassen en dorpjes, het gebouw van de Delfts Blauw fabriek en de Groenveldsche Molen.  

ONTDEK historisch delft

Delft

De omschrijving van deze vaarroute zijn wij aan het bijwerken! Deze volgt binnenkort.

een uniek beeld van den haag vanaf het water

Den Haag centrum

Deze afwisselende route brengt je langs allerlei bezienswaardigheden in en rondom Den Haag. Van de Mauritskade, het Strijkijzer en de Koningstoren van het Ministerie van Binnenlandse Zaken tot de Hofjeswoningen Om en Bij, het Tolhuisje en de voormalige snoepfabriek PECO Suikerwerken. Geniet van de historische pandjes en doorkijkjes die je onderweg tegenkomt.