Boot huren in Den Haag met Koningsdag

Uniek feest in Den Haag

Boot huren op koningsdag in Den Haag

Zoek jij ontspanning, avontuur en feest op Koningsdag? Ga met je vrienden of familie het water op. Den Haag heeft schilderachtige grachten, bruist en heeft een lange traditie van koningsfeesten. Een boot huren met koningsdag in Den Haag is een avontuurlijk moment op jullie koningsdag. Vanaf het water geniet je volop van het feest. Je vaart gemakkelijk door de stad met hapjes, drankjes aan boord. Langs de vele kades en je kunt onder alle bruggen door!

Zo’n vaartocht door Den Haag is erg leuk, we hebben wat foto’s gemaakt van onze laatste Oranje vaartocht. 

De perfecte vaarroute door Den Haag op Koningsdag

Den Haag is een prachtige stad. Bezienswaardigheden als Het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Museum De Gevangenpoort, het Mauritshuis en het Vredespaleis komen je waarschijnlijk bekend voor. Indrukwekkende plekken, maar ook bekend. Als je Den Haag van een andere kant wil ontdekken, is een bootje huren een prima optie.

Een bootje huren in Den Haag met koningsdag is een origineel dagje uit. De boot, je vrienden of familie en een koelbox met eten en drinken is het enige wat je nodig hebt voor een gezellige dag.

Hieronder zie je de perfecte route door Den Haag. Je stapt op bij ons in Rijswijk, vaart richting Drievliet en je gaat linksaf richting Den Haag. Vanaf de Binkhorst mag je 6 km/h varen, de perfecte snelheid om te genieten van het feest! Het grote feest begint vanaf de Bierkade!! 

Vaarroute den haag centrum

Koningsdag special 4 uur varen door Den Haag

Op koningsdag verhuren we de boten per blok van 4 uur. Je kunt ’s morgens starten of ’s middags en op de volgende tijden varen:

  • Van 10:00 – 14:00 uur
  • van 14:00 – 18:00 uur

De prijzen starten vanaf €99,- per boot (Whaly 6) voor 5 personen. De Whaly 8 is geschikt voor 6 personen en kost €125,-. De prijzen zijn inclusief benzine. Een vaarbewijs is niet nodig. Hou er wel rekening mee dat de stuurman/stuurvrouw niet meer dan twee alcohol houdende drankjes mag drinken tijdens het varen.

Onze boten zijn heel eenvoudig te besturen zodat iedereen er mee kan varen. Uiteraard geven wij je een duidelijke uitleg over onze boten, maar ook over routes en bezienswaardigheden onderweg. Ons kantoor zit aan De Vliet in Rijswijk. Vanaf hier vaar je heel eenvoudig naar het centrum van Den Haag.

De koningsdagtocht geeft ruim voldoende tijd om te genieten van het feest. En na het varen heb je tijd over om  andere leuke Koningsdag activiteit te doen. Ga bijvoorbeeld langs bij de Haagse Bierbrouwer Kompaan in de Binckhorst.

Bekijk onze uitgebreide vaarroute door Den Haag.

Boek je boot of meerdere boten hieronder. En als je er niet uitkomt bel ons op +31 (0) 6 160 983 14