Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Wil je een boot huren?

Beleef het ideale uitje met vrienden en familie en huur een boot in Den haag.

Een boot huren in Den Haag, Leidschendam, Delft of het Westland

Zoek jij een ontspannen uitje en ben je graag buiten? Dan kun je wellicht een boot huren. Het is een heerlijk uitje met vrienden of familie. Vaar met z’n tweeën, met een groep of lekker alleen en ontdek Den Haag, Leidschendam, Delft of het Westland. Stuk voor stuk regio’s en steden waar je mooie rondvaarten kunt maken. Het is een unieke manier om deze plekken te ontdekken.

Zelf rondvaren

De zon schijnt, vogeltjes fluiten, de terrassen zitten vol en mensen zijn vrolijk. De perfecte omstandigheden om een boot te huren. Het voordeel van onze boten, is dat iedereen boven de 18 jaar onze boten mag huren. Wij verhuren verschillende boten, de Whaly’s gaan tot maximaal 6 personen en de sloepen gaan tot maximaal 12 personen. Je hebt geen vaarbewijs nodig en mag dus zelf varen. Een boot huren is nog nooit zo leuk geweest!

bootje huren Den Haag

Boot huren Den Haag

De zon schijnt, vogeltjes fluiten, de terrassen zitten vol en mensen zijn vrolijk. De perfecte omstandigheden om Den Haag met de boot te verkennen. Wist je dat Den Haag 250 kilometer aan stadsgrachten heeft?! En wat is er nu leuker dan deze grachten te ontdekken in je eigen boot? Vaar langs de Mauritskade, de Bierkade of de Prinsessegracht en de mooie binnenstad.

Leuk voor tochten vanaf 3 uur varen.

Boot huren Leidschendam

Leidschendam staat misschien niet bekend als een bestemming om lekker met de boot te varen, maar laat je niet misleiden! De kades met afwisseling van parken en bebouwing is werkelijk schitterend. Als je een boot huurt, kun je zelfstandig ervaren hoe heerlijk het is om vanaf het water de omgeving en mensen te bekijken. De tocht duurt ongeveer twee uur en is ideaal voor een korte kennismaking met varen.

Leuk voor een korte tocht vanaf 2 uur varen.

Boot huren Delft

Delft is een van de mooiste steden van Zuid-Holland en net als Den Haag een geweldige stad om naartoe te varen. Het is niet toegestaan om op de binnen grachten te varen maar op de Vliet mag je wel varen. Met een bootje langs de stad varen is een geweldige manier om Delft te verkennen. Je vaart langs eeuwenoude panden en huizen, prachtige kerken, gezellige restaurants en onder verschillende bruggetjes.

Leuk voor tochten van 2 – 3 uur varen.

Boot huren Westland

Boot huren Westland

Het Westland is een perfecte regio om een boot te huren. Je vindt hier veel mooie kanalen waar je kunt varen tussen de kassen, maar ook door natuurgebieden. Het voordeel van een boot huren in het Westland is dat het heerlijk rustig is. Zo kun je optimaal genieten van het weer, de natuur en de rust. Je kunt je hier dagen vermaken en veel verschillende routes varen.

Leuk voor tochten vanaf 4 uur varen.