Wil je een boot huren?

Beleef het ideale uitje met vrienden en familie en huur een boot. Vaar door Den Haag, Leidschendam, Delft of het Westland.

Een boot huren in Den Haag, Leidschendam, Delft of het Westland

Zoek jij een ontspannen uitje en ben je graag buiten? Dan kun je wellicht een boot huren. Het is een heerlijk uitje met vrienden of familie. Vaar met z’n tweeën, met een groep of lekker alleen en ontdek Den Haag, Leidschendam, Delft of het Westland​. Stuk voor stuk regio’s en steden waar je mooie rondvaarten kunt maken. Het is een unieke manier om deze plekken te ontdekken.

Zelf rondvaren

De zon schijnt, vogeltjes fluiten, de terrassen zitten vol en mensen zijn vrolijk. De perfecte omstandigheden om een boot te huren. Het voordeel van onze boten, is dat iedereen boven de 18 jaar onze boten mag huren. Je hebt geen vaarbewijs nodig dus je mag zelf varen. Een boot huren is nog nooit zo leuk geweest!

bootje huren Den Haag

Boot huren Den Haag

De zon schijnt, vogeltjes fluiten, de terrassen zitten vol en mensen zijn vrolijk. De perfecte omstandigheden om Den Haag met de boot te verkennen. Wist je dat Den Haag 250 kilometer aan stadsgrachten heeft?! En wat is er nu leuker dan deze grachten te ontdekken in je eigen boot? Vaar langs de Mauritskade, de Bierkade of de Prinsessegracht en de mooie binnenstad.

Boot huren Westland

Het Westland is een perfecte regio om een boot te huren. Je vindt hier veel mooie kanalen waar je kunt varen tussen de kassen, maar ook door natuurgebieden. Het voordeel van een boot huren in het Westland is dat het heerlijk rustig is. Zo kun je optimaal genieten van het weer, de natuur en de rust.

Boot huren Delft

Delft is een van de mooiste steden van Zuid-Holland en net als Den Haag een geweldige stad voor een rondvaart. De grachten van Delft spelen een belangrijke rol in de geschiedenis van de stad. Met een bootje door de stad varen is een geweldige manier om Delft te verkennen. Je vaart langs eeuwenoude panden en huizen, prachtige kerken, gezellige restaurants en onder oude bruggetjes.

Boot huren Leidschendam

Leidschendam staat misschien niet bekend als een bestemming om lekker met de boot te varen, maar laat je niet misleiden! De natuur hier is werkelijk schitterend. Als je een boot huurt, vaar je zelf langs indrukwekkende natuurgebieden zoals de Hollandse plassen, De Kaag of Braassemermeer. Er is hier genoeg te zien. Daarnaast zijn de kanalen hier lekker rui. Ideaal als je nog weinig ervaring hebt met varen.