Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Boot huren in Leidschendam

Op zoek naar een ontspannen uitje in Leidschendam en omstreken, waarbij je heerlijk buiten kunt zijn? Dan is het huren van een boot wellicht precies wat je zoekt. Leidschendam staat misschien niet bekend als een typische vaarbestemming, maar laat je niet misleiden! De kades, met afwisseling van parken en bebouwing, vormen een schitterend decor voor een ontspannen boottocht. Stap aan boord en ervaar hoe fantastisch het is om vanaf het water de omgeving en mensen te bekijken.

Zelf rondvaren door Leidschendam

Het ideale weer, de vrolijke sfeer om je heen en de mogelijkheid om de prachtige omgeving te verkennen – dat klinkt als de perfecte dag om een boot te huren in Leidschendam. Tijdens je tocht kun je genieten van de prachtige omgeving langs de kades van Leidschendam, waarbij je de mogelijkheid hebt om op eigen tempo de omgeving te verkennen. Met een vaartocht van ongeveer twee uur krijg je een korte maar prachtige kennismaking met het varen. Bewonder de afwisseling tussen parken en bebouwing langs de waterkant, en laat je verrassen door de charmante sfeer van deze unieke locatie.

Het voordeel van Bootverhuur Haaglanden is dat je zelf kunt varen. Voor onze boten heb je namelijk geen vaarbewijs nodig!

 

Het perfecte uitje in Leidschendam

Leidschendam is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt voor een boottocht, maar het is absoluut de moeite waard. Het biedt namelijk een prachtig decor voor een onvergetelijk dagje uit op het water. Leidschendam is bekend vanwege de historische sluizen en is een echt Hollands waterstadje. De combinatie van groene parken, schilderachtige kades en levendige straten maakt het tot een ideale bestemming voor een dagje uit op het water. Geniet van de rust van het water en laat je betoveren door de charme van Leidschendam. Onderweg kun je aanmeren bij gezellige horecagelegenheden om te genieten van een hapje en een drankje aan het water. Met onze verschillende boten kunnen er tot twaalf personen mee, dus je kunt gerust je vrienden of familie meenemen voor een gezellige dag op het water.

Boot huren in Leidschendam

Veel mensen denken, ten onrechte, dat een boot huren en besturen erg lastig is. Daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt om te genieten van een zorgeloze vaartocht door Leidschendam. Wij verhuren verschillende boten, de Whaly’s gaan tot maximaal 6 personen en de sloepen gaan tot maximaal 12 personen per boot. En het beste van alles? Voor onze boten heb je geen vaarbewijs nodig en de tarieven zijn netjes. Je kunt dus direct het water op en genieten van een dag vol plezier en ontdekking.

Onze boten zijn heel eenvoudig te besturen, zodat iedereen er mee kan varen. Uiteraard geven wij je een duidelijke uitleg over onze boten, maar ook over routes en bezienswaardigheden onderweg. 

bootje huren Den Haag

Vaarroute Leidschendam

Vanaf ons kantoor in Rijswijk vaar je gemakkelijk naar Leidschendam. Eenmaal daar aangekomen, kun je genieten van een ontspannen boottocht langs de prachtige kades en historische gebouwen van de stad. De tocht duurt ongeveer twee uur en is ideaal voor een korte kennismaking met varen in Leidschendam. Uiteraard krijg je bij ons een route mee zodat je precies weet hoe je moet varen. Je kunt ook kijken op Sloepennetwerk, waar je een handig overzicht vindt van alle routes in Nederland. Op onze website kun je ook de vaarroute voor Leidschendam downloaden. 

Onderweg kun je aanmeren bij een van de vele terrasjes langs de waterkant voor een verfrissend drankje of een smakelijke lunch. Een typische rondvaart door Leidschendam duurt ongeveer 2 uur, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langer te genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.