Nijverheidsstraat 32 2288 BB Rijswijk

Boot huren in Delft

Ontdek het betoverende Delft op een unieke manier.

Boot huren in Delft

Op zoek naar een ontspannen uitje in het charmante Delft? Dan is het huren van een boot in Delft een uitstekende keuze! Delft, een van de mooiste steden van Zuid-Holland, verwelkomt je met zijn eeuwenoude charme en schilderachtige grachten. Met een bootje langs de stad varen is een geweldige manier om Delft en haar omgeving te verkennen.


Zelf rondvaren door Delft

Dobberend op het water langs eeuwenoude panden, majestueuze kerken en gezellige restaurants. Dat is het onweerstaanbare aanbod van een boottocht door Delft. Terwijl je onder sierlijke bruggetjes door vaart, ontvouwt zich voor je ogen de schoonheid van deze historische stad. Een boot huren in Delft biedt een unieke kans om de stad vanuit een nieuw perspectief te ervaren en je te laten betoveren door zijn onmiskenbare charme.

Het voordeel is dat je zelf kunt varen. Je hebt namelijk voor onze boten geen vaarbewijs nodig!

Het perfecte uitje in Delft

Een bootje huren in Delft geeft je niet alleen de kans om de grachten van Delft te verkennen, maar het is ook een origineel dagje uit. Delft staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende sfeer. Een bootje huren biedt een unieke kans om deze bijzondere stad op een andere manier te ontdekken. 

 

Vergeet de drukte van alledag terwijl je rustig over het water vaart, omringd door de schoonheid van Delft. Met onze boten kun je je vrienden of familie meenemen voor een onvergetelijke dag op het water. Onderweg kan je zelfs nog aanmeren bij verschillende horecamogelijkheden om wat te eten of drinken.


Boot huren in Delft

Veel mensen denken, ten onrechte, dat een boot huren en besturen erg lastig is. Daarom hebben wij het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om een boot te huren en te genieten van een zorgeloze vaartocht door Delft. Wij verhuren verschillende boten, de Whaly’s gaan tot maximaal 6 personen en de sloepen gaan tot maximaal 12 personen per boot. En het beste van alles? Voor onze boten heb je geen vaarbewijs nodig en de tarieven zijn netjes. Je kunt dus direct het water op en genieten van een dag vol plezier en ontdekking. 

 

Onze boten zijn heel eenvoudig te besturen, zodat iedereen er mee kan varen. Uiteraard geven wij je een duidelijke uitleg over onze boten, maar ook over routes en bezienswaardigheden onderweg.

bootje huren Den Haag

Vaarroute Delft

Vanaf ons kantoor in Rijswijk vaar je gemakkelijk naar Delft. Hoewel het niet is toegestaan om op de binnen grachten te varen, biedt de Vliet een prachtig alternatief om deze historische stad te verkennen. Via de Schie vaar je naar Delft en vaar je langs het centrum van deze mooie stad. Bijzonder is de Oostport, gebouwd omstreeks 1400 en de enige overgebleven historische poort van Delft. Na ongeveer een uur varen bereik je de ZuidKolk. Daar is het mogelijk om de boot aan te meren en te voet Delft te verkennen. Ook leuk is een bezoek aan Horeca zaak Huszar met een mooie terras op het water voor een verfrissend drankje of een smakelijke lunch.

 

Uiteraard krijg je bij ons een route mee zodat je precies weet hoe je moet varen. Je kunt ook kijken op Sloepennetwerk, waar je een handig overzicht vindt van alle routes in Nederland. Op onze website kun je ook de vaarroute voor Delft downloaden. 

 

Vaart langs eeuwenoude panden en huizen, prachtige kerken, gezellige restaurants en onder verschillende bruggetjes. Een typische rondvaart door Delft duurt ongeveer 2-3 uur, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langer te genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft!